. Борел сега иска снарядите ви. След два месеца, като рухне

...
. Борел сега иска снарядите ви. След два месеца, като рухне
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: В Украйна работа нямаме

.  " Борел в този момент желае снарядите ви. След два месеца, като рухне украинския фронт, ще изиска българско живо месо, да запуши дупките от името на НАТО " ; " НАТО не е нападната от Русия, Европейски Съюз не е атакуван от Русия. България не е нападната от Русия, ние не сме във война с Русия, НАТО не е във война с Русия " ; " Радев би трябвало да помни две неща! Че е православен. Войната в Украина не е наша война! " ;  " Че той бай Тодор не беше чак толкоз жесток. Караше го по-еваш: “Тая година полупроводници, следващата година - цели ”. Тия доста строг, отиват непосредствено на свръхпроводимост " ; Мамата, мамата, както споделя Стоичков на чист каталунски. Тоз би трябвало да схваща ": безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.
 

Булава
Такива,като Борел идват и си отиват. България е една ш тя остава. България е с доста остаряла история. Войната в Украина е сред два приятелски народа.Ние там работа нямаме. Да се схващат. Ние желаеме мир.Това не е наша война. Да с филантропични помощи ще оказваме помощ,но масло в огъня няма да наливаме.Тази война не е българска полезност. И няма какво да се плашим.Казваме НЕ и толкова. Ако ще самун,лук и картофи да ядем,но в братоубийство няма да участваме. Когато сме влизали в Европейски Съюз и НАТО не сме се клели да се бием против Русия. Ако Русия ни нападне ще се браним,НАТО нали е защитителен съюз. НАТО не е нападната от Русия,ЕС не е атакуван от Русия.,България не е нападната от Русия,ние не сме във война с Русия,НАТО не е във война с Русия. Трябва да се стремим към мир и руснаците и украинците да се схващат. Никой не може да постанова на България да влиза във война с Русия. Достатъчно сме създали и вършим.Но има граница,която България не може да премине.
 

XYZ
Тези от Европейски Съюз са обезумели. Не е обикновено да искаш война, където да умират хиляди украинци за непознати ползи. Какви виновност имат бедните хора, те за тях не са и хора. Гонят ги по улиците като животни да ги арестуват и изпращат на фронта. Сега и деца и старци. Ще има отмъщение. Украйна ще бъде победена. Какво ще следва по-късно?
 
Не се надявайте в БГ, че ще ви се размине
Борел в този момент желае снарядите ви. След два месеца, като рухне украинския фронт, ще изиска българско живо месо, да запуши дупките от името на НАТО. Не ви се има вяра?
 
Авангард
Ние Българите не можем да влизаме в грях против Русия! Какъв Българин би трябвало да си, с цел да отидеш в Полша или Германия и да подготвяш сбъркани бандеровци, по какъв начин да убиват руснаци? Ако някой от нашите военни се реши да прави това да знае,че Господ вижда и ще съди неприятно! Руският народ за нашата България е пролял доста своя кръв и в случай че ние имаме братя в този свят,това са единствено мужиците! Имаме една религия, един Бог, пишем с едни букви, имаме едно Урраа, и костите на дедите ни лежат с тях в едни приятелски могили. За нас има една алена линия,добра неприятна - това е Русия. Там е и нашата славна и обша история. В Руската земя лежи Българската история и времето е безсилно да я заличи тази връзка. Тя е писана с братска кръв. Всеки Българин страда тъй като в този момент се избиват два приятелски нам народа и ние желаеме това да се приключи. Може да оказваме помощ с филантропична помощ,но с оръжие не! С армия парадокс! Н.е може да се желае от нас да бъдем зложелател на Русия без значение кой там е на власт.
 
логото
Ако изпразнят складовете си, това е индиректен намек, че НАТО губи войната, не просто Украйна. И неслучайно апелът иде от началник в Европейски Съюз, тъй като в случай че го насочи началник на НАТО, ще е безумен срам. Впрочем, ние нямаме снаряди с калиберъ 155 мм, а за общоприетия руски 152 мм от дълго време ни утилизираха подарената на укрохунтата бойна техника на фронта братушките. Т.е. за сведущите по тия въпроси към този момент всичко е ясно - НАТО го закъса... а дано напомним, че на фронта публично е оповестено унищожаването на към този момент към 10 000 наемници от натовските страни, което си е три бригади одма.
 
Стоичков
Мамата, мамата, както споделя Стоичков на чист каталунски. Тоз би трябвало да схваща.
 
Това ли искахме, това ли е демокрацията?
Че той бай Тодор не беше чак толкоз жесток. Караше го по-еваш: “Тая година полупроводници, следващата година - цели ”. Тия доста строг, отиват непосредствено на свръхпроводимост.
 
по скоро мир,това е решението
Радев би трябвало да помни две неща.! Че е православен.? Войната в Украина не е наша война!
 
Ясно е, че ще свива уши и ще вика сър, Йес, сър
Ще го призная Радев, в случай че им каже на всичките тия там в очите обществено това, което приказва на локална почва.
 
Форматът Б9 за политически разговор сплотява страните членки на НАТО България, Естония, Латвия, Литва, Румъния, Словакия, Унгария, Чехия и Полша.
Аха, ето ги идващите " украинци "! Ако не бъркам, това бяха членовете на Три Морета. Сега Радев ще би трябвало да поправя грешките от преди няколко години, когато направи България един от най- дейните членове на това Източно Европейско НАТО. Надявам се да събере сили да отстои животите на хилядите български синове, подготвяни от сценаристите в бейзмънта на Белия Дом за идващите жертвени агнета в Украинската месомелачка.
 
Факти
Колективния Запад беше сигурен, че ще победи Русия на бойното поле, само че удари на доста изострен камък, та чак кърви. Даже и пропагандата, основана, следена, манипулирана и подкрепяна от англо-саксонците - не съумя. Културното завещание и триумфите в спорта на Русия и Беларус са бодил в очите на " демократичния " Запад. Като не съумяха на бойното поле, се пробват да ги победят в спорта, като ги елемиират като съперници. Пак с групова операция. Но, от ден на ден страни са срещу. Весела Лечева и Стефка Костадинова са били оломпийски спортисти и знаят какво значи да се подготвяш за Олимпияда и да ти бъде отнето правото да участваш. Западът е в мъка, а на Западния фронт - нищо ново. Задава се социализъм (за който те твърдяха, че е непереспективен) - в най-извратения му тип. Не пожалиха и спорта.
 
Гледаме речта на президента Путин по CNN и DW
Срам за българските медии!
 
Анушка
Леко с олиото.
 
Козяшките тролове
нито знаят коя е Маргарита, нито по какъв начин си е намерила Майстора.)))))
 
Ер_доган
Каква е тази Истанбулска спогодба която не е призната от Истанбул
 
Маги
От всичко написано нагоре пристигам до извода - братя българи, бъдете умни и три пъти помислете, за кого ще гласувате! Кой ще пази ползите ни, кой няма да разреши ЛГТБ то, кой ще се бори срещу войните против други страни, кой ще се грижи народът ни да е сит и предпазен и кой ще пази неговите права, а не тези на непознати страни! Мислете, братя, за това пари не се желаят.
Следвайте " Гласове " в
 
 
20 Фев 2023487714 Фев 2023211407 Фев 2023376506 Фев 2023112325 Яну 2023313316 Яну 20233203КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани18 Фев 20231129807 Фев 2023152220 Фев 2023293418 Фев 2023973
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР